قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۳۱

پرداخت وام 20 میلیونی به خانه‌های تا سقف 15 سال ساخت

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: با تصمیم بانک مسکن و تعامل با وزارت راه و شهرسازی مقرر شد از هفته آینده وام 20 میلیون تومانی خرید مسکن به خانه‌های تا سقف 15 سال ساخت داده شود.

پرداخت وام 20 میلیونی به خانه‌های تا سقف 15 سال ساخت

به گزارش "سراج24"، علی نیکزاد به مناسبت دهه فجر امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران به خرید وام مسکن نیز اشاره و اظهار کرد: پیش از این به واحدهای 12 سال ساخت 20 میلیون تومان وام تعلق می‌گرفت اما با تصمیم بانک مسکن و تعامل با وزارت راه و شهرسازی مقرر شد از هفته آینده وام 20 میلیون تومانی خرید مسکن به خانه‌های تا سقف 15 سال ساخت داده شود.

نیکزاد گفت: بانک مسکن می‌خواست به خانه‌های 20 سال ساخت 10 میلیون تومان و به خانه‌های 12 سال ساخت 20 میلیون تومان وام خرید مسکن بدهد اما در نهایت تصمیم بر آن شد که تنها به خانه‌های 15 سال ساخت 20 میلیون تومان وام تعلق بگیرد.

درباره بالا رفتن قیمت مسکن در تهران گفت: تمام تلاش ما این است که خانه‌های اطراف را به پایان برسانیم.

وزیر راه و شهرسازی با یادآوری آنکه سال گذشته 80 هزار نفر برای مسکن مهر پردیس ثبت‌نام کرده‌اند اما ظرفیت خالی وجود دارد گفت: در پرند 100 هزار واحد آماده است و به دنبال آن هستیم تا با آماده کردن تاسیسات زیربنایی و روبنایی آن را تحویل دهیم. کار واحدهای شهرهای جدید اندیشه و هشتگرد نیز پیش می‌رود و بالغ بر 100 هزار واحد در پاکدشت، دماوند، اسلامشهر و واوان در حال ساخت است که آن‌ها را نیز به صورت ویژه پیگیری می‌کنیم تا تحویل دهیم.

وی به تسهیلات بافت فرسوده که در اختیار مردم قرار می‌گیرد اشاره و اظهار کرد: اگر کسی به عنوان خودمالک واجد شرایط باشد و زمین بیاورد، در غیر از شهر تهران تسهیلات قرض‌الحسنه می‌گیرد و در شهر تهران تسهیلات مسکن مهر با سود 9 درصد دریافت می‌کند و همه این‌ها برای زمانی است که بازار مسکن از ثبات لازم برخوردار باشد.

نیکزاد تاکید کرد: اگر بخواهند بازار مسکن را مثل بازارهای دیگر به هم بریزند حتما بدانید که ما از ابزار قانونی همچون مالیات بر خانه‌های خالی، مالیات بر معاملات مکرر و مالیات برزمین‌های بایر استفاده می‌کنیم اما تمام تلاش این است که با تعامل و بدون اعمال ابزار قانونی مشکلات را حل کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با طرح این پرسش که شاید برخی سوال داشته باشند چرا کار مسکن تهران خوب پیش نرفته است؟ پاسخ داد:‌ ما به اندازه متقاضیان کار را پیش می‌بریم و مشکلی از بابت ساخت و تحویل واحدها نداریم.

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••